Élesztők
SAFBREW Abbaye 11,5g Sörélesztő 680 Ft. Újdonság a Fermentis-től Belga apátsági szárított sörélesztő. Jól ülepedő, magas erjedési fokú (AA: 82%) belga jellegű szárazélesztő. Nagy alkoholtűrő képesség (≈12% V/v) jellemzi. Működései hőmérséklettartomány: 12-25°C Ajánlott erjesztési hőmérséklettartomány: 15-20°C Adagolás főerjedéshez: 50-80g/hl ; utóerjesztés palackban: 2,5-5g/hl Saját vákuum-os... |
Brewferm Top sörélesztõ 6 gr 380 Ft. Univerzális minõségi sör élesztõ. (Felsõ) Erjedési hõmérséklet: 18 - 25 ° C-on Elegendõ: 10-20 liter sörhöz. |
Brewferm Top sörélesztõ 100gr 3600 Ft. Univerzális minõségi sör élesztõ. (Felsõ) Erjedési hõmérséklet: 18 - 25 ° C-on 1.050 : 5 g /10 l. |
Brewferm Lager sörélesztõ 12gr 820 Ft. Különleges sörélesztõ törzset (Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) tartalmaz. Erõs lager sör-élesztõ. Egyenletesen.semlegesen és gyorsan erjeszt. Egyáltalán nem tartalmaz kén alkotó elemeket és egyéb nem kívánatos melléktermékeket. Süllyedés: nagy Végsõ sûrûség: alacsony Erjedési hõmérséklet: 10 - 15 ° C Adagolás: 3-6 g / 10 l |
Safale s-04 Sörélesztõ 100g 4400 Ft. Az egyik legjobb minõségû angol ALE sörészesztõ Erõs és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel. SAFALE S-04 Well known top-fermenting English Ale-yeast strain. Robust and rapid fermentation with good sedimentation properties. Alkoholtûrõképesség: 9 % V/V Ideális erjedési hõmérséklet: 18 - 24°C. Adagolás : 5 - 8 g / 10Liter ; Újraindításnál : 5 gr / hl |
Safale s-04 Sörélesztõ 11,5g 680 Ft. Az egyik legjobb minõségû angol ALE sörészesztõ Erõs és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel. SAFALE S-04 Well known top-fermenting English Ale-yeast strain. Robust and rapid fermentation with good sedimentation properties. Alkoholtûrõképesség: 9 % V/V Ideális erjedési hõmérséklet: 18 - 24°C. Adagolás : 5 - 8 g / 10Liter ; Újraindításnál : 5 gr / hl |
Safale s-04 Sörélesztõ 50g 2600 Ft. Az egyik legjobb minõségû angol ALE sörészesztõ Erõs és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel. SAFALE S-04 Well known top-fermenting English Ale-yeast strain. Robust and rapid fermentation with good sedimentation properties. Alkoholtûrõképesség: 9 % V/V Ideális erjedési hõmérséklet: 18 - 24°C. Adagolás : 5 - 8 g / 10Liter ; Újraindításnál : 5 gr / hl
|
Safale us 05 Sörélesztõ 11.5gr 820 Ft. A leghíresebb ale élesztõ törzs Kiegyensúlyozottan erjeszt, alacsony a diacetil termelése és nagyon tiszta sört eredményez . Süllyedés : alacsony és közepes . Végsõ Sûrûség : közepes . Erjedési hõmérséklet : 15 - 24 ° C-on Adagolás : 5 - 8 g / 10 l Ideális...
|
BELGIAN ALE M27 10g 1120 Ft. BELGIAN ALE M27 Mangrove Jack's Egy kitűnő belga típusú élesztő Saison sörök készítéséhez.
|
US WEST COAST M44 10g 990 Ft. US WEST COAST M44 Mangrove Jack's Egy felső erjesztésű ale törzs , amely ideális a klasszikus amerikai stílusú sörök készítéséhez. Ez az élesztő , kivételesen tiszta ízű . 10 grammos tasak adagolás: 10g/20 L
|
BRITISH ALE M07 10g 990 Ft. BRITISH ALE M07 Mangrove Jack's Angol felsőerjesztésű élesztő
|
BURTON UNION ALE M79 990 Ft. Kellemesen észteresen erjesztő angol jellegű élesztő típus. BURTON UNION ALE M79 Mangrove Jack's
|
NOTTINGHAM British Ale sörélesztõ 11g 1080 Ft. Általános célú, széles körben használt, erõs ale sörélesztõ jó ízû profilt ad az italnak. * erjedés hõmérséklet: 8 - 24 ° C * Adagolás: 6-10 g / 10 Liter
|
Safbrew T-58 Sörélesztõ 11.5g 590 Ft. Gyümölcsös, fûszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtûrõ képessége nagyon magas. Erõsebb, 8 V/V % feletti söröknél is kitûnõen használható. Közepesen ülepedik, az ideális hõmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Fõleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter |
Safbrew T-58 Sörélesztõ 50gr 1880 Ft. Gyümölcsös, fûszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtûrõ képessége nagyon magas. Erõsebb, 8 V/V % feletti sörök is kitûnõen használható. Közepesen ülepedik, az ideális hõmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Fõleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter |
Safbrew T-58 Sörélesztõ 100gr 3380 Ft. Gyümölcsös, fûszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtûrõ képessége nagyon magas. Erõsebb, 8 V/V % feletti sörök is kitûnõen használható. Közepesen ülepedik, az ideális hõmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Fõleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter
|
SAFBREW F-2 20 gr sörélesztõ 1180 Ft. szárított sörélesztő SAFBREW F - 2 20 gr Leált erjedés újraindításához, vagy másodlagos erjesztéshez a palackban vagy a hordóban . Semleges illat profil. Nem változtatja meg az eredeti élesztő karakterét. Adagolás : 2-7 g / HL Erjedés hőmérséklet: 15-25 ° C ( 59-77 ° F) Fermentis Safbrew F-2 Profile: selected specifically for secondary fermentation in bottle and in cask....
|
SAFBREW S-33 Sörélesztõ 11,5 gr 560 Ft. Általános célú, széles körben használt, erõs ale sörélesztõ jó ízû profilt ad az italnak. * Végsõ sûrûség: a magas * erjedés hõmérséklet: 15 - 24 ° C * Adagolás: 50 - 80 g / hl.
|
SAFBREW WB-06 11,5 gr 750 Ft. Fermentation temperature: 15 - 24°C Dosage: 5 - 8 g / 10 l. Elsõsorban, a búzasörök erjesztéséhez ajánlott
|
SAFLAGER S-23 11.5 gr sörélesztõ 1160 Ft. Saccharomyces Carlsbergensis szárított Lager sörélesztõ. Nagyon magas alkoholtartalmú sörök készítéséhez, Süllyedés : nagy Final Sûrûség : közepes Erjedési hõmérséklet : 9 - 15 ° C (ideális = 12 ° C) Adagolás : 8 - 12 g / 10 L SAFLAGER S-23 The first real Saccharomyces Carlsbergensis in dried form for lager and Pilsner beers ! Selected by VHB Berlin. Delivers fruity and ester-rich Lagers. Also suitable for stronger beers up to 22° Plato ! Sedimentation: highFinal Density : mediumFermentation temperature : 9 - 15...
|
Enartis élesztõ tápsó 10g 250 Ft. Az ENARTIS tápsó alkalmazása lehetõvé teszi a mustban,cefrében,cukorcefrében jelenlévõ nitrogén kiegészítését, és az élesztõk megfelelõ tápanyag ellátását. A komplex termék Tiamin (B1 vitamin) tartalma nélkülözhetetlen az élesztõgombák növekedéséhez, elszaporodásához. Felhasználás: Kevés vízben feloldani, majd a musthoz, cefréhez, cukorcefréhez keverni az erjedés kezdetén. Adagolás: 10 g/hl Élesztõk szaporításához, Starter készítése ajánlot.
|
Ethanol Red ® ALFA Sör és gyümölcscefre élesztõ 12gr 750 Ft. Az Ethanol Red ® ALFA, egy univerzális, Sör és gyümölcscefre élesztõ. Rendkívül magas, az alkoholtûrõ képessége. 18 V/V % Erjedési hõmérséklet: 10 - 28 ° C Adagolás: 20 g / 100 Liter Phibro Animal Health Corporation. USA
|
Top élesztő 7g 480 Ft. Coopers felsőerjesztésű szárított élesztő. Erjedési hőmérséklet: 16- 24 celsius fok között. Ajánlott adagolás: 7g/ kb.20 Liter sör
|
Saflager W34/70 sörélesztő 1580 Ft. Az egyik legjobb alsóerjesztésű sörélesztő, láger sörök készítéséhez.
|
Muntons Premium Gold sörélesztő 6g 650 Ft. Muntons Premium Goldsörélesztő 6 gr . Egy kitünő sörélesztő. Nagyon jól ülepedik, letapad az üveg aljára. |
FalusiVakáció csoport