Élesztők

SAFBREW Abbaye 11,5g Sörélesztő 680 Ft.

Újdonság a Fermentis-től Belga apátsági szárított sörélesztő. Jól ülepedő, magas erjedési fokú (AA: 82%) belga jellegű szárazélesztő. Nagy alkoholtűrő képesség (≈12% V/v) jellemzi. Működései hőmérséklettartomány: 12-25°C Ajánlott erjesztési hőmérséklettartomány: 15-20°C Adagolás főerjedéshez: 50-80g/hl ; utóerjesztés palackban: 2,5-5g/hl Saját vákuum-os...

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Brewferm Top sörélesztõ 6 gr  380 Ft.

Univerzális minõségi sör élesztõ. (Felsõ) Erjedési hõmérséklet: 18 - 25 ° C-on Elegendõ: 10-20 liter sörhöz.

Brewferm Top sörélesztõ 100gr 3600 Ft.

Univerzális minõségi sör élesztõ. (Felsõ) Erjedési hõmérséklet: 18 - 25 ° C-on 1.050 : 5 g /10 l.

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Brewferm Lager sörélesztõ 12gr 820 Ft.

Különleges sörélesztõ törzset (Saccharomyces uvarum (carlsbergensis) tartalmaz. Erõs lager sör-élesztõ. Egyenletesen.semlegesen és gyorsan erjeszt. Egyáltalán nem tartalmaz kén alkotó elemeket és egyéb nem kívánatos melléktermékeket. Süllyedés: nagy Végsõ sûrûség: alacsony Erjedési hõmérséklet: 10 - 15 ° C Adagolás: 3-6 g / 10 l

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Safale s-04 Sörélesztõ 100g  4400 Ft.

Az egyik legjobb minõségû angol ALE sörészesztõ Erõs és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel. SAFALE S-04 Well known top-fermenting English Ale-yeast strain. Robust and rapid fermentation with good sedimentation properties. Alkoholtûrõképesség: 9 % V/V Ideális erjedési hõmérséklet: 18 - 24°C. Adagolás : 5 - 8 g / 10Liter ; Újraindításnál : 5 gr / hl

Safale s-04 Sörélesztõ 11,5g  680 Ft.

Az egyik legjobb minõségû angol ALE sörészesztõ Erõs és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel. SAFALE S-04 Well known top-fermenting English Ale-yeast strain. Robust and rapid fermentation with good sedimentation properties. Alkoholtûrõképesség: 9 % V/V Ideális erjedési hõmérséklet: 18 - 24°C. Adagolás : 5 - 8 g / 10Liter ; Újraindításnál : 5 gr / hl

Safale s-04 Sörélesztõ 50g  2600 Ft.

Az egyik legjobb minõségû angol ALE sörészesztõ Erõs és gyors erjedés jó ülepedési tulajdonságokkal . Az utólagos erjesztésnél letapad az üveg aljára, így a kiöntésnél szinte alig kavarodik fel. SAFALE S-04 Well known top-fermenting English Ale-yeast strain. Robust and rapid fermentation with good sedimentation properties. Alkoholtûrõképesség: 9 % V/V Ideális erjedési hõmérséklet: 18 - 24°C. Adagolás : 5 - 8 g / 10Liter ; Újraindításnál : 5 gr / hl

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Safale us 05 Sörélesztõ 11.5gr 820 Ft.

A leghíresebb ale élesztõ törzs    Kiegyensúlyozottan erjeszt, alacsony a diacetil termelése és nagyon tiszta sört eredményez .        Süllyedés : alacsony és közepes .      Végsõ Sûrûség : közepes .      Erjedési hõmérséklet : 15 - 24 ° C-on      Adagolás : 5 - 8 g / 10 l           Ideális...

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

BELGIAN ALE M27 10g  1120 Ft.

BELGIAN ALE M27 Mangrove Jack's Egy kitűnő belga típusú élesztő Saison sörök készítéséhez.

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

US WEST COAST M44 10g  990 Ft.

US WEST COAST M44 Mangrove Jack's Egy felső erjesztésű ale törzs , amely ideális a klasszikus amerikai stílusú sörök készítéséhez. Ez az élesztő , kivételesen tiszta ízű .   10 grammos tasak adagolás:  10g/20 L

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

BRITISH ALE M07 10g 990 Ft.

BRITISH ALE M07 Mangrove Jack's Angol felsőerjesztésű élesztő

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

BURTON UNION ALE M79 990 Ft.

Kellemesen észteresen erjesztő angol jellegű élesztő típus. BURTON UNION ALE M79 Mangrove Jack's

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

NOTTINGHAM British Ale sörélesztõ 11g 1080 Ft.

Általános célú, széles körben használt, erõs ale sörélesztõ jó ízû profilt ad az italnak. * erjedés hõmérséklet: 8 - 24 ° C * Adagolás: 6-10 g / 10 Liter

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Safbrew T-58 Sörélesztõ 11.5g 590 Ft.

Gyümölcsös, fûszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtûrõ képessége nagyon magas. Erõsebb, 8 V/V % feletti söröknél is kitûnõen használható. Közepesen ülepedik, az ideális hõmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Fõleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter

Safbrew T-58 Sörélesztõ 50gr  1880 Ft.

Gyümölcsös, fûszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtûrõ képessége nagyon magas. Erõsebb, 8 V/V % feletti sörök is kitûnõen használható. Közepesen ülepedik, az ideális hõmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Fõleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter

Safbrew T-58 Sörélesztõ 100gr 3380 Ft.

Gyümölcsös, fûszeres, borsos ízeket kölcsönöz sörünknek. Alkoholtûrõ képessége nagyon magas. Erõsebb, 8 V/V % feletti sörök is kitûnõen használható. Közepesen ülepedik, az ideális hõmérséklet tartománya 18-24 fok között van. Fõleg világos belga és Ale sörökhöz javasolt. Gyakran használják búzasörökhöz is. Adagolás: 50gr / 100 Liter Újraidításnál: 5gr / 100 Liter

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

SAFBREW F-2 20 gr sörélesztõ  1180 Ft.

szárított sörélesztő SAFBREW F - 2 20 gr Leált erjedés újraindításához, vagy másodlagos erjesztéshez a palackban vagy a hordóban . Semleges illat profil. Nem változtatja meg az eredeti élesztő karakterét.     Adagolás : 2-7 g / HL Erjedés hőmérséklet: 15-25 ° C ( 59-77 ° F)             Fermentis Safbrew F-2 Profile: selected specifically for secondary fermentation in bottle and in cask....

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

SAFBREW S-33 Sörélesztõ 11,5 gr 560 Ft.

Általános célú, széles körben használt, erõs ale sörélesztõ jó ízû profilt ad az italnak. * Végsõ sûrûség: a magas * erjedés hõmérséklet: 15 - 24 ° C * Adagolás: 50 - 80 g / hl.

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

SAFBREW WB-06 11,5 gr  750 Ft.

Fermentation temperature: 15 - 24°C Dosage: 5 - 8 g / 10 l. Elsõsorban, a  búzasörök erjesztéséhez ajánlott

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

SAFLAGER S-23 11.5 gr sörélesztõ 1160 Ft.

Saccharomyces Carlsbergensis szárított Lager sörélesztõ. Nagyon magas alkoholtartalmú sörök készítéséhez,      Süllyedés : nagy      Final Sûrûség : közepes      Erjedési hõmérséklet : 9 - 15 ° C (ideális = 12 ° C)      Adagolás : 8 - 12 g / 10 L SAFLAGER S-23 The first real Saccharomyces Carlsbergensis in dried form for lager and Pilsner beers ! Selected by VHB Berlin. Delivers fruity and ester-rich Lagers.  Also suitable for stronger beers up to 22° Plato ! Sedimentation: highFinal Density : mediumFermentation temperature : 9 - 15...

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Enartis élesztõ tápsó 10g 250 Ft.

Az ENARTIS tápsó alkalmazása lehetõvé teszi a mustban,cefrében,cukorcefrében jelenlévõ nitrogén kiegészítését, és az élesztõk megfelelõ tápanyag ellátását. A komplex termék Tiamin (B1 vitamin) tartalma nélkülözhetetlen az élesztõgombák növekedéséhez, elszaporodásához. Felhasználás: Kevés vízben feloldani, majd a musthoz, cefréhez, cukorcefréhez keverni az erjedés kezdetén. Adagolás: 10 g/hl Élesztõk szaporításához,  Starter készítése  ajánlot.

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Ethanol Red ® ALFA Sör és gyümölcscefre élesztõ 12gr 750 Ft.

Az Ethanol Red ® ALFA, egy univerzális, Sör és gyümölcscefre élesztõ. Rendkívül magas, az alkoholtûrõ képessége. 18 V/V % Erjedési hõmérséklet: 10 - 28 ° C Adagolás: 20 g / 100 Liter Phibro Animal Health Corporation. USA

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Top élesztő 7g  480 Ft.

Coopers felsőerjesztésű szárított élesztő. Erjedési hőmérséklet: 16- 24 celsius fok között. Ajánlott adagolás: 7g/ kb.20 Liter sör

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Saflager W34/70 sörélesztő  1580 Ft.

Az egyik legjobb alsóerjesztésű sörélesztő, láger sörök készítéséhez.

sorom.nanoweb.hu kép

 

 

Muntons Premium Gold sörélesztő 6g  650 Ft.

Muntons Premium Goldsörélesztő 6 gr       .   Egy kitünő sörélesztő. Nagyon jól ülepedik, letapad az üveg aljára.

sorom.nanoweb.hu kép

FalusiVakáció csoport
Megosztó gombok
Megosztás

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.